HTML

ZIZILEND

ZIZILEND 2.0 mert szentéletűsködni tudni kell Tel Aviv-ban is

Friss topikok

Címkék

MEGÉRKEZETT OBAMA ÉS VELE A VILÁGMINDENSÉG LEGNAGYOBB HACACÁRÉJA

2013.03.20. 23:59 Zizilend

Amerikai zászlókat fúj a szél, a belváros hemzseg a deltás vállakról lógó méteres teleobjektívektől és a színes-szagos maceszt vásárló jó zsidóktól itt a szent föld székes fővárosában. Megérkezett Obama, és vele a világmindenség legnagyobb hacacáréja.

Az USA újraválasztott elnöke az első külföldi látogatása reggelén saját repülőjével szállt le Tel Avivban. Kispaszti kipécézte rögtön, mert ő a nanokémia mellett repülőpécézésben is menő. A Szörnyetegnek becézett 8 tonnás kocsija várta volna, amit már előbb iderepített, de pont az elnök érkezése előtt a gépkocsivezető benzint tankolt bele diesel helyett, így Szörnyeteg lerobbant, és arcom pirul, de bevontatták Jeruzsálembe.

Az egész egyszer már felrobbantott King David hotelt kibérelte, ahogyan Clinton és az öreg Bush is anno. A hotelt már hamectalanították (gy.k.: pészahra kitakarították belőle az összes kovászost az utolsó morzsáig), így ötszáz fős delegációja és az elnök kóser lepészah, kenyér és tésztamentes diétán él a 3 napos látogatása alatt. Amit  hovatovább már most, az első napján nagyon élvezhet, nem csak az őrült kreatív keletlen fincsiségek miatt, hanem mert az elnök kényelmét Izrael legpengébb női biztosítják. Pészach előtt a jó zsidók megszállottan takarítanak, minden erjedésre alkalmas élelmiszertől megtisztítjuk otthonainkat, virtuálisan, de valós szerződésben, nem zsidó embernek adjuk el a hamecünket, amit otthonunkban elzárunk az itt csak 7, otthon meg 8 napos ünnep alatt. Ezt a sűrű hetet zökkentette ki rendes kerékvágásából most az USA elnöke, nagyobb bajunk ne legyen.

Kedden Ramallahban palesztin tüntetés volt. A XXI. sz. Hitlere, a világ terrorainak vezetője és egyben a cionizmus támogatója, a zsidók védelmezője transzparensekkel tüntettek a jó palesztinok. Aztán a jó zsidók megváltoztatták a programot és Ramallah helyett Betlehembe viszik az elnököt holnap. Betlehembe és nem a Siratófalhoz. És Obama nem a Knesszetben (gy.k.: az izraeli parlamentben) fog beszélni, hanem a Binyanei Hauma kongresszusi központban és nem politikusoknak, hanem egyetemistáknak. Ezer egyetemistának. Előtte Obama az Izrael múzeumban megnézi a Holt-tengeri tekercseket és nem mondjuk a Maszadát mássza meg a 40 fokos hajnalban. A Holt-tengeri tekercseket nézi meg, mert a nagykövete szerint ezzel fejezi ki tiszteletét a zsidó nép földhöz való jogáért. Holnapután Obama ellátogat Herzl Tivadar és Jichák Rabin sírjához, ami Oren, a nagykövete szerint jelentős rábólintás a cionizmusra.

Udvariasan cionista köszöntője után, amelybe teljes héber mondatokat szőtt bele (szám szerint 33 héber szót) az elnök megbeszélt az elnökkel és a miniszterelnökkel. Már egy teljes napja itt van, ajándékot kapott Bibitől, Kispaszti legnagyobb örömére egy aranybevonatú 0,04 mm² nano chipet, amelybe 0,00002 mm mélyen Izrael és az USA függetlenségi nyilatkozatait gravírozták és egy a második szentély idejéből ránkmaradt kavicshoz ragasztották, magnólia fát ültetett az elnök kertjében (a növénynek saját útlevél ugyan nem kellett, de alaposan megvizsgálták a fináncok), gyerekkórus énekelt neki a Perez rezidencián és egy dél-izraeli kisfiú megköszönte neki a Vaskupolát. Irán atomfegyver előkészületei elítélve, az alagút végén ott a közel-keleti béke, az amerikai elnök a tartós béke feltételeként hangsúlyozza a zsidó állam létjogosultságát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zizilend.blog.hu/api/trackback/id/tr115157087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása