HTML

ZIZILEND

ZIZILEND 2.0 mert szentéletűsködni tudni kell Tel Aviv-ban is

Friss topikok

Címkék

HADITUDÓSÍTÁS HELYETT, azaz ÍNYENCSÉGEK A TÖKÉLETESEN NYUGODT JERUZSÁLEMBŐL

2012.11.17. 23:28 Zizilend

Az a 75 000 katona, akiket Bibi mozgósított, az nem szám szerint HETVENÖTEZER ember, hanem ennyi katona mozgósítása fedezné ezt a harcot..

A 760 arab rakétából eddig 29 csapódott dél-izraeli városokban.A Gáza felé rendelt katonák feltöltik a képeiket a világhálóra és ezt az Index észrevette, ezt a fejleményt az örvendetes jelzővel látom el. Itt vannak a gyerekek az indexen.

A Vaskupola védőpajzs a 492 kilőtt rakéta közül 240-et hatástalanított. Egy hatástalanítás ára 50 000 dolcsi. Azokat a rakétákat, amelyek előre láthatóan senkiföldjébe csapódnak, nem lövi ki.

Olvassatok Kispasztit, aki megmondja a tutit miszerint a legjobb hír, ha nincs hír, és Halmost, sőt a Szombat is ígér hírfolyamot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zizilend.blog.hu/api/trackback/id/tr474912240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása